Wednesday, January 20, 2010

she's the one.....

ni berkenaan hidup aku skrg..cite btol ni..cerita antara aku & dia..hehehe..mule just kwn...kwn yg share problem..ketawe same2..n then nanges..(aku x eah..dia je yg nanges)..sumenye bermula pada situ..sewaktu dia mengadu tentang kisah idop dia dgn si dia..(aku bkn perampas k?)..xde ape yg aku bleh tlg mase 2..just bg pendapat n try bg kekuatan kat dia..aku ingat dia seorg yg kasar,kuat,keras kepala..tp,slagi seseorg itu bernama perempuan,still ade lg sifat2 kelembutan,..itu yg aku nmpak pada dirinya..sejak pada tu,mule la aku risau..risau ape dia wat..sbb dia nanges sgt buruk mlm 2..aku pon keep calling2,msg2.xlame pastu dia ok..pastu tibe2 dia TUP,tros hilang..aku x tau nape dia try larikan diri dia dr aku..mcm2 yg aku pk..try jgk la nak lupe kan,,try bz kan diri..tp nape perlu aku wat mcm 2..?arghhhhh!!!wat bodo suda..tp nasib baik kwn2 dia ade..so aku tau la yg dia dah ok,ape dia wat,..pk2 mcm siot jgk aku ni..kepo hal org..hahaha..aku pon wat la mcm biasa..komen,kutuk org,kepo hal org dlm fb..bleh plak dia ade skali nak join skaki..(dah la lari dr aku)..geram je aku tgk dia ni..

ade la aritu dia bg aku blogg dia..aku pon bace jela..pasal dia..mase 2 plak nak raye..jeng jeng jeng!!idea tibe2 dtg...padahal raye mse 2 family aku plan g genting..tp sbb dia aku keje..try teman dia..try x bg dia bosan time dia cuti..(baik x aku)hehehe...2 mggu ngan dia sudah cukup menghappykan diri aku walaupon xdpt g genting..aku x tau la dia happy ke x..tp aku dah wat sebaik mungkin kot nak bg dia happy..n toty jgk la sbb aku dpt 3g ngan dia..huahuahua(ketawe jahat)
cari alasan..tp aku syg jgk tau toty n oked..skrg dah besar n aku still jge dia..dah ade kwn baru lg..kiki n lala..heheh..

3hb 10 2009..tarikh paling wat aku gumbira,nak menanges ponn ade jgk sbb terharu..hahaha..tuhan je tau..mcm mane aku rase..pastu mcm biasa la..kte msih 3g,sms,calling..tp kali ni lg hebat kot..hahaha

mase dia cuti sem..aaarrrr..part ni la yg bnyak gler aku rase dugaan yg dtg..yg dah lame senyap timbul balik..salah sangka lain..gler la..tuhan je tau mcm mane aku takot sgt2 ilang dia..lepas 1-1 problem dtg..ape yg aku tau sejak aku kwn ngan dia,dia bnyak ajar aku..bnyak menyedarkan aku..ape pon yg aku wat skrg ni utk dia..mase depan aku pon utk dia je.its all about you~~lalalala(bleh plak nyanyi).insyallah,kalo kte berusaha utk dptkan sesuatu pasti dpt..skrg aku just berdoa agar aku ngan dia bersama selamanya..redha je ngan ape yg berlaku pasni..jika nasib tidak menyebelahi aku pon aku ttp redha.stiap ape yg berlaku ade hikmahnya..

p/s: mish my cuckoo



2 comments:

  1. baby i love you so damn much..i dunno how to show my feeling & expression towards you because im speechless.you really apriciate who i am.you protect me from everything event we far enuff from each other now..but the love that we make its always blossomm. baby mish you so much~ :))

    ReplyDelete